
Wprowadzanie Programu ochrony przed szkodnikami sanitarnymi u producentów i dystrybutorów żywności.
1. Opracowanie pełnej dokumentacji sanitarnej dla danego obiektu
- wykonanie audytu "0"
- rozpoznanie zagrożenia
- opracowanie kart monitoringu, arkuszy trendu zagrożenia, protokołów wykonanych zabiegów
- wydanie zaleceń odnośnie owadoszczelności i ratproofing danego obiektu
- opracowanie planów obiektu i terenu z rozplanowaniem i zaznaczeniem zamontowanych[...]
Usługi DDD preparatami najnowszej generacji, posiadającymi atest PZH.
1. Rozpoznawanie zagrożeń szkodnikami sanitarnymi i magazynowymi.
2. Wykonywanie zabiegów dezynsekcji metodą: oprysku, zamgławiania, żelowania,
gazowania. Posiadamy zezwolenie na zabiegi za pomocą preparatów I i II klasy
toksyczności.
3. Przeprowadzanie zabiegów deratyzacji przy pomocy trutek stałych, mechanicznych, gazowania nor.
4. Zabezpieczanie konstrukcji drewnianych przeciw zagrzybieniom.
5. Rozpoznawanie[...]